Over AVO - AVO Sport- & Allround Massagethrapie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

AVO Sporttherapie


_____________________________________________________________________________________________________________
Sport- & Allround Massagetherapeut
   
 
   
Passie/Missie/Visie:

In het verleden heb ik diverse sporten beoefend zowel op amateur als profniveau, …en het was van daaruit dat ik geïnteresseerd raakte in het functioneren van het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam.
Ruim 25 jaar geleden ben ik daardoor gestart met opleidingen in de Anatomie, Fysiologie, diverse massagevormen en het behandelen van blessures en klachten. Wat ik in al die tijd zeker heb geleerd is dat één lichamelijk probleem niet los kan worden gezien van de rest van het lichaam.

De genezing van één deel kan niet plaatsvinden zonder behandeling van het geheel”  Citaat Plato.

Het verlenen van goede therapeutische zorg staat bij mij hoog in het vaandel.
Concreet betekent dit dat ik gespecialiseerd ben in diverse behandelmethodieken, maar ook dat er aansluiting bij andere disciplines wordt gezocht, wanneer dat de kwaliteit van de behandeling ten goede kan komen.

Dat is ook waarom ik me blijf verdiepen in de complexiteit van het menselijk lichaam, om zodoende nog meer inzicht te krijgen in het behandelen van aandoeningen en klachten en waar een snel herstel centraal staat.

Naast het leveren van inhoudelijke kwaliteit van zorg en het op een duidelijke manier communiceren met cliënten en verwijzers vind ik het ook belangrijk dat mijn praktijk goed bereikbaar en toegankelijk is, ruime openingstijden heeft en geen extreme wachttijden kent.

 
Voor info: AVO-SportTherapie@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu